Τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις την Πέμπτη 18/1

Τοπικές βροχές στην Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική νησιωτική χώρα. Παροδικές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και βόρειας χώρας.

PACIFIC-SUN

Γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά. Ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 7, στα πελάγη 8 τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πάρνηθας. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 6 με 7 τοπικά στα ανατολικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 6 με 7 τοπικά έως 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά, τοπικά 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών, χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στα ανατολικά 8 τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν 7 με 8, τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 7 με 8 τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής