Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο θέατρο Ακροπόλ

Δεκάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο Ακροπόλ και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις  επιθέσεις εναντίον της θεατρικής παράστασης “Jesus Christ Superstar”.

PACIFIC-SUN

Με ανακοινώσεις τους οι εργαζόμενοι του θεάτρου, καθώς και σωματεία αναφέρουν ότι πρόκειται για το κλασικό, πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice που σε 45 χρόνια έχει παιχτεί σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως.

Στις ανακοινώσεις τονίζεται ότι έχουν ήδη επιτεθεί με μπογιές στην πρόσοψη και στη μαρκίζα του θεάτρου και σε αυτοκίνητα συντελεστών της παράστασης και πως με κάθε ευκαιρία εμποδίζουν απλούς θεατές που επιθυμούν να δουν την παράσταση με ακατανόμαστες βρισιές και χειροδικίες. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με προσωπικές απειλές στους ηθοποιούς και με επιθετικές αναρτήσεις όπως «κάψτε το θέατρο».

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι πάρουν το μήνυμα η πολιτεία και οι κοινωνικοί φορείς της πόλης και να πάψουν να παριστάνουν τον «Πόντιο Πιλάτο». Παράλληλα, να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση πως ο φόβος δεν θα περάσει στην τέχνη.

 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής