Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών

Περισσότερα από 700 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και διαμαρτύρονται για την απαξίωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

PACIFIC-SUN

Νωρίτερα οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου και βρίσκονται έως και αυτή την ώρα.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία, η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. κάνει επίθεση στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, “στραγγαλίζοντας” το Δημόσιο και Κοινωνικό της χαρακτήρα, αλλά και επιχειρώντας να παραδώσει ολόκληρες υπηρεσίες στα ιδιωτικά συμφέροντα. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μίας σειράς αποφάσεων, κόντρα στις “δεσμεύσεις” αρμοδίων υπουργών».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχων την Τρίτη

Σύμφωνα με κάλεσμα που πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αύριο το πρωί, στις 09:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Φωτογραφία: Γιώργος Παναγάκης

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής