Πρόγνωση ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη 3/1

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια χώρα. Βαθμιαία βελτίωση. Βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τη νύχτα στη Δυτική Μακεδονία τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές και γρήγορη βελτίωση. Τη νύχτα βροχές ξανά στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Στερεά και Εύβοια, αλλά τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και σταδιακά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς, βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Νεφώσεις με συνεχείς βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρά. Από το βράδυ και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 τοπικά στα πελάγη 7, γρήγορα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής