Πρόγνωση ΕΜΥ: Βελτιωμένος καιρός την Πέμπτη 1/3

Βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά και βόρεια παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι νοτιοανατολικοί μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα ανατολικά. Παγετός κατά τόπους θα είναι ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ολικός.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Αρχικά ο καιρός στη Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή χιονόνερου και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια, όπου από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς. Από το μεσημέρι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα ενισχυθούν και θα φτάσουν στο Ιόνιο τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 και στην Ήπειρο θα είναι από -7 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που από το απόγευμα βαθμιαία στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα στραφούν στα βόρεια σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής