Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές την Παρασκευή 15/12

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά από το απόγευμα. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι δυτικοί στα νότια έως 6 μποφόρ και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων με τάση ενίσχυσης της νύχτα.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Πιθανώς τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και τη νύχτα πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά κυρίως στην Κέρκυρα και την Ήπειρο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τη νύχτα. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Στα νότια, θα είναι δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής