Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Κυριακή 17/12

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι τη νύχτα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν στα δυτικά.

PACIFIC-SUN

Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από τα βορειοδυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Λ
ίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λ
ίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θράκη κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ και μόνο το πρωί στα ανατολικά, νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στις Κυκλάδες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στα βόρεια το πρωί τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής