Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Παρασκευή 23/3

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις τοπικά στα ορεινά και τα ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Στα υπόλοιπα, άστατος καιρός με τοπικές βροχές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια.

PACIFIC-SUN

Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί πρόσκαιρα στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Το βράδυ θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και τη νύχτα πιθανόν και ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα νότια θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που θα εξασθενήσουν και θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής