Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη Δευτέρα 5/3

Τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στο βόρειο Αιγαίο θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση στα βόρεια.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και σταδιακά και στα υπόλοιπα. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βόρεια και σταδιακά στα υπόλοιπα. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα Από το απόγευμα βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 και στα βόρεια σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία έως 22 και στη βόρεια Κρήτη τοπικά έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί και στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής