Πρόγνωση ΕΜΥ: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες την Τρίτη 21/11

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες θα αναπτυχθούν την Τρίτη στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 στα ανατολικά το πρωί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό το πρωί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 στο Ιόνιο 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ααντολικά με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 στα νότια 6 με 7 και πιθανόν 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής