Πρόγνωση ΕΜΥ: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 7/12

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια Ηπειρωτικά.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στον Θερμαΐκό τις πρωινές ώρες, τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής