Πρόγνωση ΕΜΥ: Γενικά αίθριος ο καιρός την Παρασκευή 24/2

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί και στο Αιγαίο τοπικά θα φθάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά, νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος ο καιρός και από το απόγευμα αναμένεται να αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι η ελάχιστη, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, στα βόρεια 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική και από το θα αναπτυχθούναπόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής