Πρόγνωση ΕΜΥ: Γενικά αίθριος ο καιρός την Τετάρτη 22/11

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται σύμφωνα με την πρόγνωση που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, όπου θα σημειωθεί νωρίς το πρωί τοπικός παγετός.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 5 με 6 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής