Πρόγνωση ΕΜΥ: Γενικά αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα 23/4

Γενικά αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα 23 Απριλίου. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και νότια με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στην Πελοπόννησο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Αρχικά αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη με βαθμιαία αύξηση νεφώσεων από τα δυτικά κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα από πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα νότια τοπικά δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής