Πρόγνωση ΕΜΥ: Γενικά αίθριος ο καιρός την Τετάρτη 31/1

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες, βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. ι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια, δυτικοί πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 και στα βόρεια από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής