Πρόγνωση ΕΜΥ: Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη 26/4

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 26 Απριλίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα Ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο, από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και τη Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι ανεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί και στα νότια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής