Πρόγνωση ΕΜΥ: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης ο καιρός την Παρασκευή 4/5

Στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια θα είναι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα Ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Οι άνεμοι στα νότια θα είναι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βόρια νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια Δυτική 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής