Πρόγνωση ΕΜΥ: Αραιές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων την Τετάρτη 18/4

Στα Ηπειρωτικά νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι στα ορεινά της Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές απόγευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος ο καιρός και βαθμιαία στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής