Καιρός: Που θα βρέξει την Τρίτη 21/2

Στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα, αραιές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στην Κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα, νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στα βόρεια λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια, ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βρόχων και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα νότια, νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια, η μεγίστη κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα δυτικά και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρχικά γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής