Ερευνα της Αντιτρομοκρατικής και του ΕΦΕΤ για δηλητηριασμένα τρόφιμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αντιτρομοκρατικής και του ΕΦΕΤ, με αφορμή ανάρτηση αντιεξουσιαστών στην ιστοσελίδα indymedia, που απειλούν πως έχουν δηλητηριάσει προϊόντα μεγάλων εταιριών με υδροχλωρικό οξύ, σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

PACIFIC-SUN

Στην ανακοίνωσή τους οι «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές», αναφέρουν ότι «αυτές τις μέρες των χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτέρα περιτυλίγματα».

«Όλο αυτό το πανηγύρι έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα οποί είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση», επισημαίνουν.

Οι «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» αναφέρουν επίσης πως θα ξεκινήσουν να τα επανατοποθετούν στα ράφια από τις 20 ως και τις 24 Δεκεμβρίου σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη και σημειώνουν ότι τα προϊόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής