Στην Κρήτη το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποντιακών Συλλόγων

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου, το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικής Αυτογνωσίας, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

kiziplast
pacificsun

Φέτος, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Εύξεινου Λέσχης» Ποντίων Ηρακλείου Κρήτης και του Συλλόγου Ποντίων Χανίων «Η Ρωμανία», το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποντιακών Συλλόγων, θα πραγματοποιηθεί με θέμα: «Ιστορικές και νομικές παράμετροι της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής».

Η επίσημη τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.30 στην αίθουσα δεξιώσεων «Έπαυλη», στο Ηράκλειο Κρήτης και οι εργασίες του Συνεδρίου στις 5 και 6 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο «Aquila Atlantis», Υγείας 2, στο Ηράκλειο.

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 400 αντιπρόσωποι, ποντιακών σωματείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διακεκριμένοι επιστήμονες και πολιτικοί θα αναφερθούν σε θεματικές ανάλογες με την εθνική αυτογνωσία.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here