Προσαγωγή φαρμακοποιού σε εφημερία στο Βύρωνα

Προσαγωγή σε φαρμακοποιό που είχε εφημερία έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Δημητρίου - Βύρωνα για εξύβριση, επειδή αρνήθηκε να ανεβάσει το ρολό σε πελάτη, στις 11:30 το βράδυ.

kiziplast
pacificsun

Προσαγωγή σε φαρμακοποιό που είχε εφημερία έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Δημητρίου – Βύρωνα για εξύβριση, επειδή αρνήθηκε να ανεβάσει το ρολό σε πελάτη, στις 11:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Φ.Σ.Α, Κωνσταντίνος Λουράντος, «περιπολικό της αστυνομίας στις 11:30 το βράδυ έσυρε στο αστυνομικό τμήμα συνάδελφο που διανυκτέρευε στον Βύρωνα με την αιτιολογία, ότι έβρισε πελάτη που απαιτούσε να του ανοίξει τα ρολά του φαρμακείου για να εξυπηρετηθεί από μέσα!»

Όταν ο φαρμακοποιός είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει το πόστο του, ο αστυνομικός, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, απάντησε πως υπάρχουν άλλα φαρμακεία αλλού να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Όταν έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, «ο πολίτης απαιτούσε να εκφράσει ο φαρμακοποιός την συγνώμη του, αλλιώς θα κρατείτο μέχρι την Δευτέρα! Μπροστά στην προοπτική αυτή, υπέκυψε», προσθέτει ο κ. Λουράντος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Λουράντου

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here