Ξεκίνησε σπιρομετρικός έλεγχος στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο ετήσιο σχέδιο δράσης έτους 2018 που εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, διαμορφώνει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας, στήριξης και προστασίας των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων.

PACIFIC-SUN

Στο πλαίσιο των αναφερόμενων προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας του γενικού πληθυσμού της Περιφέρειας, η Διεύθυνση Υγείας ξεκίνησε από την Δευτέρα 12 Μαρτίου και συνεχίζει, προληπτικό σπιρομετρικό έλεγχο στους υπαλλήλους των Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος είναι η διερεύνηση κυρίως αποφρακτικών διαταραχών του αναπνευστικού (Άσθμα και Χρόνια Βρογχίτιδα) και απώτερο σκοπό τη συνολική βελτίωση των δεικτών υγείας και ευημερίας του προσωπικού.

Η εξέταση είναι δωρεάν, προαιρετική, διαρκεί λίγα λεπτά και απευθύνεται στο σύνολο των υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (καπνιστών και μη καπνιστών).

Στους υπαλλήλους που το αποτέλεσμα του σπιρομετρικού ελέγχου είναι εκτός φυσιολογικών τιμών, δίνεται εκτυπωμένη η εξέταση, καθώς επίσης και οδηγίες για περαιτέρω αντιμετώπιση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής