Συνάντηση Γ. Πατούλη με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης

Η στενή συνεργασία και η ανάπτυξη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών μεταξύ της ΚΕΔΕ και της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μ. Παπασπύρου συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί της σήμερα ο Γιώργος Πατούλης.

PACIFIC-SUN

Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα να καταρτιστεί «Σύμφωνο Συνεργασίας» μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να επιλυθούν μια σειρά από ζητήματα.

Οι δύο πλευρές διατύπωσαν τη πρόθεση και τη διάθεση να υπάρξει στενή συνεργασία προκειμένου να περιοριστούν φαινόμενα κακοδιοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγχρόνως να προστατευθούν οι αιρετοί οι οποίοι ενώ αρχικά διώκονται στη συνέχεια διαπιστώνεται η αθωότητα τους.

Όπως υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης οκ. Πατούλης, η ΚΕΔΕ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα συνεργαστεί με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να επιτευχθεί η καταπολέμηση της διαφθοράς και η προστασία της Αυτοδιοίκησης από φαινόμενα στοχοποίησης.

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης συμφώνησε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με τη ΚΕΔΕ. Προς την κατεύθυνση αυτή θα οργανωθεί από κοινού ειδική ημερίδα με τη συμμετοχή όλων των Ελεγκτικών Σωμάτων προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες ελέγχου καθώς και για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής