Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας και εκ νέου υποψήφιο Πλάτωνα Μαρλαφέκα συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.

PACIFIC-SUN

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας συζήτησε με τον κ. Μαρλαφέκα, παρουσία του μέλους του ΔΣ και υποψηφίου του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» Γιάννη Πετράτο και του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Καρπέτα, για τις επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο, αλλά και για την περαιτέρω συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον επιχειρηματικό φορέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, η συνεργασία του προηγούμενου διαστήματος απέβη εποικοδομητική με χαρακτηριστικότερες τις περιπτώσεις της βράβευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως «Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια», της συγκρότησης της «Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα» και του PATRAS IQ. Γεγονός που, όπως επισημάνθηκε, πρέπει να συνεχιστεί και με τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής