Στο ρυθμό του καρναβαλιού ο Πειραιάς

Με ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ για παιδιά, αντί εγκαινίων γιόρτασε ο Πειραιάς την ανάπλαση του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός.

PACIFIC-SUN

Με χρώματα, μουσική, χορό, κέφι και πολλά χαμόγελα «πλημμύρισε» από νωρίς το πρωί, ο πλέον εμπορικός δρόμος του Πειραιά, όπου γονείς και παιδιά μπήκαν στον ρυθμό του καρναβαλιού. 

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με πληθώρα δραστηριοτήτων, φουσκωτά παιχνίδια, facepainting,  ξυλοπόδαρους, επιτραπέζια παιχνίδια, παράσταση Καραγκιόζη και πολλές εκπλήξεις.

Το αποκριάτικο πάρτυ κορυφώθηκε με τη μοναδική συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος “Otherview“, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες, αλλά και επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τον δικό τους χαρταετό, καθώς και αποκριάτικες μάσκες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός χαρταετού, με έπαθλα όμορφα δώρα, ενώ προσφέρθηκαν μπαλόνια στα παιδιά.

Νωρίτερα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου πλαισίωσε την εκδήλωση με αποκριάτικες μελωδίες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, ο οποίος συμμετείχε στο αποκριάτικο πάρτυ, προσέφερε δωροεπιταγές και γλυκά στα παιδιά, ενώ σπουδαστές ιδιωτικής σχολής, κέρασαν τους παρευρισκόμενους γλυκά το οποία δημιούργησαν επί τόπου. Μαζί με τους σπουδαστές ήταν και ο γνωστός Σεφ Ιάκωβος Απέργης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ, ενώ την παρουσίαση έκανε η Νόνη Δούνια.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής