Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Τιμητική πλακέτα στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας πρόσφερε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης εορτασμού των 120 χρόνων από την ίδρυση του.

PACIFIC-SUN

Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, εκπροσώπων της Πολιτείας και της κοινωνίας, ολυμπιονικών και κορυφαίων αθλητών. Ο κ. Αγοραστός είπε μεταξύ άλλων ότι: «είναι μεγάλη τιμή, δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στον αθλητισμό».

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ένα νέο θεσμό με μεγάλη όμως προσφορά στον αθλητισμό, να τιμάται από την αρχαιότερη και μεγαλύτερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας μας, το Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον ταμία του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Ψωμιάδη και την πρωταθλήτρια του τριπλούν Όλγα Βασδέκη.

Ο κ. Αγοραστός επεσήμανε πως «δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στον αθλητισμό, ο οποίος δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής