ΚΕΕΡΦΑ: Καθηγητής του 10ου Λυκείου Περιστερίου έκανε κήρυγμα υπέρ της Χρυσής Αυγής

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα να λένε ψέματα, να αποπροσανατολίζουν, να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των μαθητών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου και «καλεί τους μαθητές τους καθηγητές και τους γονείς να απομονώσουν όσους τραμπουκίζουν την Αριστερά και το αντιφασιστικό κίνημα».

PACIFIC-SUN

Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει ότι «με απύθμενο θράσος, καθηγητής του 10ου Λυκείου Περιστερίου έκανε κήρυγμα υπέρ της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής» και τονίζει ότι «αντί μάλιστα να απομονωθεί από την διεύθυνση το σχολείου πραγματοποιήθηκε απόπειρα συγκάλυψης και αποσιώπησης του γεγονότος. Τέτοιες απόψεις είναι καταδικαστέες όπως και η αναγραφή ναζιστικών συνθημάτων στο σχολείο».

«Η συγκάλυψη του γεγονότος καθώς και το κλίμα που διαμόρφωσε ο διευθυντής του 7ου λυκείου Περιστερίου παρότρυνε τους μαθητές να προχωρήσουν σε κατάληψη στο σχολείο με αίτημα την παραίτηση των προέδρων των Συλλόγων Γονέων που αντέδρασαν σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση», σημειώνει.

Η ΚΕΕΡΦΑ επισημαίνει ότι «η εθνικιστική υστερία για την ονομασία της Μακεδονίας ανοίγει την πόρτα για τους ακροδεξιούς ανταγωνιστές-συναγωνιστές του Καμμένου και του Κοτζιά να πλειοδοτούν σε πατριωτική καπηλεία».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής