Δύο νέα απορριμματοφόρα στον Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Με δύο νέα απορριμματοφόρα, τελευταίας τεχνολογίας ενισχύει τον μηχανισμό της Υπηρεσίας Καθαριότητας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

PACIFIC-SUN

Με την προσθήκη των νέων οχημάτων, διευρύνονται τα δρομολόγια αποκομιδής, κρατώντας την πόλη ακόμα πιο καθαρή, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι παράλληλα, από τη νέα χρονιά μειώνονται τα δημοτικά τέλη για όλα τα νοικοκυριά κατά 10%.

Τα δύο νέα απορριμματοφόρα παρελήφθησαν από τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κάνει το καθήκον του και αξιοποιεί με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τα χρήματα των Ηρακλειωτών για να τους παρέχει μια πόλη καθαρή, μια πόλη όμορφη, μια πόλη ανθρώπινη. Περιμένουμε και από την κεντρική διοίκηση να κάνει το ίδιο και να ολοκληρώσει γρήγορα την διαδικασία για την πρόσληψη των 31 μόνιμων εργαζόμενων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, θέσεις που ήδη έχουν εγκριθεί μετά από τις ενέργειες της δημοτικής μας αρχής. Ο συνδυασμός του νέου εξοπλισμού με την ενίσχυση στο ανθρώπινο δυναμικό θα μας επιτρέψει να κάνουμε το Ηράκλειο ακόμα καλύτερο»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής