960.100 ευρώ για συντήρηση και κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στη Δυτική Αττική

Δύο έργα συνολικού προυπολογισμού 960.100 ευρώ, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στους Δήμους της Δυτικής Αττικής, Χαϊδάρι και Αγία Βαρβάρα.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Χαϊδαρίου για την διάστρωση συνθετικού χλοοτάπητα και εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Α΄ αθλητικού κέντρου Δήμου Χαϊδαρίου.

Σκοπός του έργου είναι η λειτουργική αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου ώστε να μπορέσει να αποτελέσει χώρο άθλησης και προπόνησης πλήθους αθλητικών σωματείων του Δήμου Χαϊδαρίου. Το έργο αφορά στην απομάκρυνση του φυσικού χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου και στη διάστρωση νέου συνθετικού, συνολικού εμβαδού 8.600 τ.μ. Το γήπεδο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 3ης Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή κατασκευή υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Σκοπός του έργου είναι η διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων σε χώρους πρασίνου, αναψυχής και άθλησης των κατοίκων του Δήμου, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της περιοχής και στην ποιοτική και αισθητική αναβάθμισή της. Τα δύο οικοδομικά τετράγωνα είναι εμβαδού 1.445 τ.μ. Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες και στο οδόστρωμα τμήματος της οδού Ρήγα Φεραίου μεταξύ των δύο χώρων προκειμένου να υπάρξει οπτική και λειτουργική ενοποίησή τους.

Οι προϋπολογισμοί των έργων σύμφωνα με τις μελέτες, ανέρχονται αθροιστικά στο ποσό των 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής