Συντηρήσεις σχολικών κτιρίων από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Σε εργασίες συντήρησης των κτιρίων σε έντεκα σχολικά συγκροτήματα για το νέο σχολικό έτος 2016-2017 προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του σχολικού και γενικότερα του αστικού περιβάλλοντος.

Φωτογραφία: Δήμος Θεσσαλονίκης
kiziplast
pacificsun

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη δυο έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.840.000 ευρώ, που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2016.

Με βάση τον προγραμματισμό, έχουν υλοποιηθεί παρεμβάσεις και χρωματισμοί στα σχολικά συγκροτήματα, 40ο Δημοτικού Σχολείου – πρώην Ιωαννίδειος Σχολή, επί της οδού Μανουσογιαννάκη 4, 14ο Γυμνάσιο – Λύκειο, επί της οδού Θεμ. Σοφούλη, 5ο Γυμνάσιο, επί της οδού Κριεζώτου, 41ο Δημοτικό Σχολείο, επί της οδού Ικτίνου 5 και στο 1ο Γυμνάσιο Κάτω Τούμπας, επί της οδού Παπάφη 130, 3ο ΓΕΛ, επί της οδού Αποστόλου Παύλου, του 53ο Δημοτικού Σχολείου, επί της οδού Φ. Δραγούμη, 63ο Δημοτικού Σχολείου, επί της οδού Σελίτσης, 41ο Δημοτικού Σχολείου, επί της οδού Ικτίνου 5, Διαπολιτισμικό Σχολείο, επί της οδού Ν. Καπάτου, καθώς και 72ο Δημοτικού Σχολείου, επί της οδού Πόντου 40.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here