Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Ήπειρο

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πλήττουν την Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο. Το σοβαρότερο από αυτά αφορά την κατάρρευση γέφυρας επί της επαρχιακής οδού προς τον Λαγκάδα.

Φωτογραφία: Thomas B. / pixabay (φωτο αρχείου)
AX-COMPETITION

Την περιοχή επισκέφτηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, μαζί με τον Δήμαρχο Κόνιτσας Ανδρέα Παπασπύρου, τεχνικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου και υπηρεσιακούς παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, όπου εξέτασαν λύσεις για προσωρινή αποκατάσταση της συγκοινωνίας, που απαιτούν ιδιαίτερα δύσκολες τεχνικές εργασίες.

Επίσης από καταπτώσεις διακόπηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες η συγκοινωνία από Μέτσοβο προς Μηλιά, με αποτέλεσμα- και μέχρις ότου καθαριστεί ο δρόμος με τα μηχανήματα που έχουν σταλεί από την Περιφέρεια- η συγκοινωνία να διεξάγεται μέσω Κρανιάς Γρεβενών.

Καταπτώσεις, μεταφορά φερτών υλικών και πτώσεις βράχων έχουν σημειωθεί στην Εθνική Οδό Καλπακίου – Κοζάνης, στα Μαστοροχώρια Κόνιτσας στο Μαυρολάγκαδο, στη Γέφυρα Γκόγκου, στη Βοβούσα, στο Ματσούκι, στην περιοχή Τερόβου της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας και στην Ε.Ο. Άρτας- Τρικάλων, για την απομάκρυνση των οποίων εργάζονται συνεχώς μηχανήματα που έχουν διατεθεί από την Περιφέρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here