Επιχείρηση εκκαθάρισης σε οικισμό Ρομά στον Κηφισό

Επιχείρηση εκκαθάρισης οικοπέδου παραπλεύρως του Κηφισού στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Δήμος Πειραιά, που είχε δημιουργηθεί παράνομος οικισμός από Ρομά, με τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας και παρουσία εισαγγελικής Αρχής.

kiziplast
pacificsun

Επιχείρηση εκκαθάρισης οικοπέδου παραπλεύρως του Κηφισού στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Δήμος Πειραιά, που είχε δημιουργηθεί παράνομος οικισμός από Ρομά, με τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας και παρουσία εισαγγελικής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια εκκαθάρισης βρέθηκε στο σημείο ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου, όπου συντόνισαν τις εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων και μπαζών, από τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά. Στην επιχείρηση ακόμη συμμετείχε και ο Δήμς Νίκαιας-Ρέντη.

Μετά το πέρας των εργασιών ο κ. Μώραλης δήλωσε: «Ο Δήμος Πειραιά συντόνισε σήμερα επιχείρηση εκκαθάρισης παράνομου οικισμού από Ρομά στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο, που θύμιζε χωματερή και έθετε σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Θέλω να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση, πως στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση της πόλης μας, πολλώ δε μάλλον όταν έχουν παρατηρηθεί κατ΄ επανάληψη παραβατικές συμπεριφορές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία που χωρίς τη συνδρομή της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η επιχείρηση, τον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη για την αγαστή συνεργασία,  τους αρμόδιους αιρετούς συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του Δήμου, που έκαναν τη δουλειά τους κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οφείλουμε όλοι οι φορείς ενωμένοι να συνδράμουμε στο έργο των Αρχών, προκειμένου να εξαλειφθούν οι παραβατικές ενέργειες στην πόλη μας».

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here