Δωρεάν σεμινάρια για ανέργους από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

Έναν κύκλο δωρεάν σεμιναρίων συμβουλευτικής για ανέργους θα διοργανώσει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Φορέα Κοινωνικής Συμβουλευτικής “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Designed by Freepik
kiziplast
pacificsun

Το βιωματικό ατομικό σεμινάριο – workshop διάρκειας μίας ώρας, αφορά την προσομοίωση συνέντευξης εργασίας, η οποία είναι καθοριστική για τον ενδιαφερόμενο που αναζητεί εργασία.

Κατά τη διάρκεια του ατομικού βιωματικού σεμιναρίου, ο ωφελούμενος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σε πραγματικούς χρόνους, μια επαγγελματική συνέντευξη. Με αυτόν τον τρόπο θα παρουσιαστούν τα προσόντα και οι δεξιότητες του υποψηφίου. Παράλληλα, θα εντοπιστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, μέσα από μια ειδική φόρμα ερωτήσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Άνεργους δημότες και κατοίκους του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, με ενεργή κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.

Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των σεμιναρίων κλείσουν κατόπιν συνεννόησης με τους ωφελούμενους, ενώ θα υπάρχει και σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες  τηλέφωνα: 2102532047 (εσ.310 & 306)

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here