«Ξενάγηση» Κυρ. Μητσοτάκη στο εσωτερικό του νέου Nissan Leaf

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την ηλεκτροκίνηση, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο εσωτερικό του νέου ηλεκτροκίνητου Nissan Leaf.

PACIFIC-SUN

Στο πλευρό του, σε ρόλο «ξεναγού», για τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, ήταν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Nissan, Ιωάννης Μεθενίτης, ο οποίος του έδειξε τις βασικές λειτουργίες και καινοτομίες του νέου Leaf.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υποστήριξε πως το αντικείμενο της παρουσίασης είναι «πως θα μπορέσουμε να προωθήσουμε επιθετικά την ηλεκτροκίνηση», σημειώνοντας ωστόσο ότι «τέτοιες πολιτικές που χρειάζονται βάθος χρόνου για να εφαρμοστούν, απαιτούν όχι απλά ένα στρατηγικό σχέδιο και έναν κεντρικό συντονισμό σε επίπεδο κορυφής, αλλά και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

«Πιστεύω ότι αυτό το οποίο σας παρουσιάσαμε σήμερα είναι ένα τέτοιο ολιστικό συγκροτημένο σχέδιο το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές για το πως μπορούμε να θέσουμε φιλόδοξους στόχους για τη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης. Και βέβαια όχι απλά να περιοριστούμε στο να θέσουμε τους στόχους, αλλά και να τους πετύχουμε», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Φωτογραφία: Γ.Τ. ΝΔ

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής