Κώστας Χήτας: Εύχομαι τα όπλα να μην καταλήξουν σε πολύ λάθος χέρια

Τον έντονο προβληματισμό του για την υπόθεση της κλοπής όπλων από το στρατόπεδο της Λέρου εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση Κώστας Χήτας. «Ξύπνησαν μνήμες από το Συκούριο, όταν η 17Ν έκλεψε οπλισμό και τον μόστραρε σε φωτογραφίες, μαζί με τις προκηρύξεις. Ούτε στη Βουλγαρία δεν συμβαίνουν αυτά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

PACIFIC-SUN

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του της ΝΔ, ο Κώστας Χήτας πρότεινε με σαρκαστική διάθεση να αναθέσουν την φύλαξη των αποθηκών με πολεμικό εξοπλισμό σε κάποια ΜΚΟ, ενώ αμέσως μετά σχολιάζοντας την σοβαρότητα της υπόθεσης υπογράμμισε: «Εύχομαι ο εξοπλισμός που εκλάπη να μην καταλήξει σε πολύ λάθος χέρια και γίνει «λαθρο-εξοπλισμός» και μετατραπούν τα χοτ σποτ σε γιάφκες»

Ο Κώστας Χήτας στάθηκε στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της 84 ΔΕΘ λέγοντας πως «μέσα σε δύο 24ωρα κατάφερε και έκανε και πάλι ανέκδοτο το μετρό Θεσσαλονίκης. Αναστατώσατε την κοινωνία και τους φορείς της πόλης, δημιουργείτε νέες καθυστερήσεις και το πιο πονηρό, πρόσθετες αποζημιώσεις».

Αναφορικά με τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές ο κ. Χήτας κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολύ λάθος χειρισμούς δίνοντας ένα θεωρητικό παράδειγμα για έναν υποτιθέμενο «μετανάστη». «Θα είμαι λίγο αλληγορικός. Ο «πρόσφυγας» λοιπόν που μας έρχεται από την «εμπόλεμη» Αλγερία δεν πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι που του παρέχει το ελληνικό κράτος, δεν πληρώνει ΔΕΗ, ούτε νερό. Αν είναι παντρεμένος παίρνει 800 ευρώ τον μήνα και 175 ευρώ τροφεία για κάθε παιδί. Οι ΜΚΟ «αφιλοκερδώς» τον βοηθούν και επειδή ακριβώς το κράτος έχει συνέχεια η κυβέρνηση, ακολουθώντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάξει και ένα τζαμί».

Τέλος ο κ. Χήτας δεν άφησε ασχολίαστη και την αξιοποίηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που απέτυχαν να εκλεγούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κάνοντας λόγω για απαράδεκτη πρακτική τακτοποίησης των δικών μας παιδιών. «Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι ή βουλευτές ή μετακλητοί μπορούν να είναι; Δεν έχουν δουλειά; Αν έχουν ας την κάνουν. Αν δεν έχουν ας βρουν μια επιτέλους» κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής