Κάλεσμα συμπαράστασης από τη Ραχήλ Μακρή στον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Κάλεσμα συμπαράστασης στον Παναγιώτη Λαφαζάνη κάνει η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, Ραχήλ Μακρή, καταδικάζοντας τις διώξεις για τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.

PACIFIC-SUN

«Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επέλεξαν μνημόνια αντί για δημοκρατία. Μνημόνια, αντί για κοινωνική δικαιοσύνη. Μνημόνια, αντί για εθνική ανεξαρτησία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «επέλεξαν να εκχωρήσουν κάθε σπίτι των Ελλήνων στα χέρια τραπεζίτη και να διώκουν τα κινήματα και τις πολιτικές δυνάμεις που αντιστέκονται ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς».

«Έφτασαν σε σημείο μάλιστα, να καλούν σε απολογία τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη κι ακόμη ένα μέλος του κινήματος», σημειώνει και επισημαίνει ότι: «το αστήρικτο κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, έχει στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την ανάπτυξη του κινήματος και την δράση της Λαϊκής Ενότητας κατά των πλειστηριασμών προκειμένου, να υφαρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων».

Το Μέτωπο Νίκης, στην ανακοίνωσή του καταλήγει με κάλεσα στις 11:00 το πρωί έξω από τη ΓΑΔΑ, για να συμπαρασταθεί στον Γραμματέα της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον αγωνιστή του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής