Επίσκεψη Στ. Αραχωβίτη σε Ημαθία, Πέλλα, Φλώρινα και Πιερία

Διήμερη επίσκεψη στις περιφερειακές ενότητες Ημαθίας, Πέλλας, Φλώρινας και Πιερίας θα πραγματοποιήσει στις 15 και 16 Μαΐου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.

PACIFIC-SUN

Ο υπουργός, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Φάνη Κουρεμπέ, και τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νατάσα Ρωμανού και Βλάση Τσιόγκα, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Στην Ημαθία, ο κ. Αραχωβίτης θα επισκεφθεί το (πρώην) δημαρχείο Μελίκης και συνάντηση με παραγωγούς (τεύτλων, βαμβακιού κ.ά.), το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Βέροιας, ενώ θα έχει συνάντηση με ομάδες παραγωγών και αγροτικούς συνεταιρισμούς στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Το απόγευμα θα κάνει επίσκεψη σε μονάδα πάχυνσης βοοειδών, θα έχει συνάντηση με οινοποιούς στην αίθουσα 1 του κτιρίου Βέτλανς, στον πολυχώρο «Χρήστος Λαναράς» και θα συμμετάσχει σε εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Αλλαγή – ο ρόλος της νέας ΚΑΠ» στο κτίριο ΕΡΙΑ του πολυχώρου «Χρήστος Λαναράς».

Την Πέμπτη, το πρόγραμμα του υπουργού θα ξεκινήσει από τη Φλώρινα, όπου θα έχει συνάντηση στο κτίριο της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη, τον δήμαρχο Πρεσπών, εκπροσώπους αγροτικών και παραγωγικών φορέων. Θα συζητηθούν θέματα του πρωτογενή τομέα (αγροτικά, κτηνοτροφικά) και στη συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Σκύδρα, ενώ το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας θα ολοκληρωθεί στην Πιερία με πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής