Χαρακόπουλος: Ανάπτυξη, δουλειές, ασφάλεια για όλους, το τρίπτυχο του κυβερνητικού έργου της ΝΔ

«Επιδιώκουμε ένα επενδυτικό σοκ που θα τροφοδοτήσει τις μηχανές της πραγματικής ανάπτυξης. Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε τις ζωές όλων των πολιτών προς το καλύτερο. Το βασικό τρίπτυχο του κυβερνητικού μας έργου είναι ισχυρότερη ανάπτυξη με λιγότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές, μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

PACIFIC-SUN

«Επιδιώκουμε ένα επενδυτικό σοκ που θα τροφοδοτήσει τις μηχανές της πραγματικής ανάπτυξης. Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε τις ζωές όλων των πολιτών προς το καλύτερο. Το βασικό τρίπτυχο του κυβερνητικού μας έργου είναι ισχυρότερη ανάπτυξη με λιγότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές, μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Όσον αφορά ειδικά το θέμα της ασφάλειας των πολιτών, ο Μ.Χαρακόπουλος υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, «ότι το δόγμα της ανοχής στην ανομία, που επικράτησε όλο αυτό το διάστημα, ήταν αποτέλεσμα μιας πολύ συγκεκριμένης αντίληψης που εκφράζει ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ προσθέτει «πως με το νόμο Παρασκευόπουλου, βγήκαν από τα κελιά τους χιλιάδες έγκλειστοι, πολλοί εκ των οποίων επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια». Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ, επισημαίνει ακόμη, πως θα ενισχυθεί η αστυνομία και «θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να μπει μια οριστική τελεία σε αυτό το όνειδος για μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που λέγεται “άβατο των Εξαρχείων”».

Σχετικά με το πρόγραμμα της ΝΔ στην οικονομία, ο βουλευτής Λαρίσης τονίζει, ότι «είναι ικανό να δημιουργήσει τον απαραίτητο δημοσιονομικό χώρο ώστε το 2020 να ξεκινήσουν οι φοροελαφρύνσεις για τις οποίες έχουμε δεσμευθεί», ενώ όσον αφορά τους αγρότες σημειώνει, ότι «εδώ και πολύ καιρό όλες οι ψευδαισθήσεις που είχαν καλλιεργηθεί για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έναντί τους έχουν καταρρεύσει, γεγονός που αποτυπώθηκε στις ευρωεκλογές».

Ο κ.Χαρακόπουλος επισημαίνει ακόμη, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, «οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ της στασιμότητας, της οπισθοδρόμησης, της εμμονής στις παθογένειες του παρελθόντος, στις ιδεοληψίες του περιθωρίου από την μία και στην ανάπτυξη, στο ανοιχτό πνεύμα, στις μεταρρυθμίσεις, στο αίσθημα ασφάλειας, στον γνήσιο αλλά αταλάντευτοπατριωτισμό από την άλλη».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής