Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε ο 35χρονος υποβρύχιος αλιέας στο Πόρτο Ράφτη

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο 35χρονος υποβρύχιος αλιέας που αγνοείτο από τη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Ράφτης στο Πόρτο Ράφτη. Ο 35χρονος εντοπίστηκε από ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών που μετέβη στο σημείο για την ενίσχυση των ερευνών.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, οι έρευνες στην περιοχή πραγματοποιήθηκαν από δύο περιπολικά σκάφη, δύο ιδιωτικά σκάφη, ένα περιπολικό όχημα και δύο οχήματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκόπουλου από ξηράς, ενώ στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών και ιδιώτης δύτης.

Ο 35χρονος αρχικά εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή και ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, από το κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος στο λιμάνι Αγίου Νικολάου, απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής