Βεβαιώθηκαν 119 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία στην Αττική

Ειδική εξόρμηση πραγματοποίησαν πρωινές και μεσημβρινές ώρες της 30ης Σεπτεμβρίου στελέχη της Τροχαίας Αττικής κατά τη διάρκεια της οποίας ελέγχθηκαν 225 οχήματα μεταφοράς μαθητών και βεβαιώθηκαν συνολικά 119 παραβάσεις.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά, βεβαιώθηκαν 107 για παραβίαση της νομοθεσίας περί τοποθέτησης και λειτουργίας ταχογράφου, 1 παράβαση για μη χρήση προστατευτικής μάσκας από οδηγό και 11 παραβάσεις για υποκλοπή μεταφορικού έργου από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα (τύπου VAN) και μη τήρηση προϋποθέσεων εκμίσθωσης Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων με οδηγό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια των τροχονομικών ελέγχων, εντοπίσθηκαν 11 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα (τύπου VAN), με τα οποία διαπιστώθηκε ότι διενεργείτο μεταφορά μαθητών προς σχολικά συγκροτήματα.

Σε βάρος των οδηγών και των ιδιοκτητών των οχημάτων, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των διατάξεων περί διενέργειας επιβατικών μεταφορών με κόμιστρο οι οποίες έχουν ανατεθεί σε άλλο φορέα. Επιπρόσθετα σε κάθε οδηγό βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο και αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας (πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας) του κάθε οχήματος, για μη τήρηση των προϋποθέσεων εκμίσθωσης Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων με οδηγό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής