Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Φλώρινας

PACIFIC-SUN

Τρία άτομα, ηλικίας 33, 35 και 41 ετών συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις, σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα, τις απογευματινές ώρες της 24ης Δεκεμβρίου σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνελήφθη 41χρονος, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και στην οικία του, σε περιοχή της Φλώρινας, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Τις απογευματινές ώρες της 24ης Δεκεμβρίου σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 33χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σήμερα το πρωί στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, εκ των οποίων δύο του Τριμελούς και μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείων Θεσσαλονίκης, με τις οποίες είχε καταδικαστεί συνολικά, σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής