Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε Κερατσίνι και Σεπόλια

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, στο Κερατσίνι και στα Σεπόλια, οι οποίοι κατηγορούνται για προμήθεια και αποθήκευση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση-εμπορία στην εγχώρια παράνομη αγορά.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για μία 36χρονη, έναν 38χρονο και έναν 26χρονο και έναν. Τα δύο πρώτα άτομα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι, το οποίο χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης και επανατυποποίησης ναρκωτικών ουσιών. Ταυτόχρονα συνελήφθη στα Σεπόλια και ο 26χρονος.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41 κιλά και 740 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 10 κιλά και 330 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), δύο πολεμικά τυφέκια KALASHNIKOV, 542 φυσίγγια, τέσσερις γεμιστήρες KALASHNIKOV, πέντε μεταλλικά ελάσματα, ένα αυτοκίνητο, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και επτά συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής