Θλίψη για τον θάνατο του 21χρονου στους Θρακομακεδόνες

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 21χρονος Νίκος, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε ψητοπωλείο στους Θρακομακεδόνες, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

PACIFIC-SUN

Με μία επίσκεψη στο προφίλ του διαπιστώνει κανείς τα μηνύματα θλίψης, αποχαιρετισμού και συμπαράστασης στην οικογένεια, αλλά και την μεγάλη του αγάπη για τις μοτοσυκλέτες, μέσα από τις φωτογραφίες του.

Το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή σημειώθηκε στις 17:40 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του 21χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα εργαζόταν.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος νέος τα προηγούμενα χρόνια είχε εργαστεί ως μαθητής στο σχολείο, στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» του Mega, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το κατάστημα που εργαζόταν σύμφωνα με ανάρτησή του στα social media σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες, ενώ το τελευταίο αντίο στον Νίκο, οι συγγενείς και οι φίλοι θα το πουν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Θρακομακεδόνων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής