Συνελήφθη ο πλοίαρχος του πλοίου «Νικητής» στη Θάσο

Στη σύλληψη του πλοιάρχου του πλοίου «Νικητής» προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, όταν μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εξασφαλιστεί όλα τα απαιτούμενα από τις ισχύουσες διατάξεις ναυτιλιακά έγγραφα προκειμένου εκτελέσει τα τακτικά του προγραμματισμένα δρομολόγια.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημερώθηκε ότι το πλοίο που είχε αποπλεύσει από λιμένα Λαυρίου με προορισμό το λιμένα Πρίνου Θάσου, κενό επιβατών, και ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Ψαθούρας, παρουσίασε υψηλή θερμοκρασία στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Πρίνου Θάσου με μειωμένη ταχύτητα, ενώ κατά τη διενέργεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας δεν είχε εξασφαλίσει το πλοίο να διαθέτει όλα τα απαιτούμενα από τις ισχύουσες διατάξεις ναυτιλιακά έγγραφα προκειμένου εκτελέσει τα τακτικά του προγραμματισμένα δρομολόγια.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο πλοίαρχος και απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Νικητής» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής