Συνελήφθη 33χρονη για κλοπές και καταδικαστική απόφαση στη Χαλκίδα

Μία 33χρονη ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη προχθές για δύο κλοπές που διαπράχθηκαν από επαγγελματικό χώρο και δημόσιο κτίριο, σε περιοχές της Χαλκίδας. Σε βάρος της, επιπλέον εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διάπραξη κλοπής.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα η 33χρονη, κατηγορείται ότι αφαίρεσε από την κατοχή άνδρα που βρισκόταν σε δημόσιο κτίριο, ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και μια τραπεζική κάρτα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η 33χρονη, εισήλθε σε επαγγελματικό χώρο και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία ενός άνδρα, αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επιπλέον όπως προέκυψε, σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 20 μηνών, για διάπραξη κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής