Συνελήφθη 32χρονος για ληστείες στο Κορωπί

PACIFIC-SUN

Ενας 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στις 11 Αυγούστου στο Κορωπί, ο οποίος κατελήφθη να εξέρχεται από οικία στην οποία λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ληστεία.

Ειδικότερα ο δράστης, μαζί με δύο συνεργούς του, εισήλθαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πρώτες πρωινές ώρες, στην οικία και με τη χρήση σωματικής βίας καθώς και με την απειλή μαχαιριού, δέσμευσαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Οι κινήσεις των δραστών, έγιναν αντιληπτές από περίοικο ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζευγάρι γάντια και το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο οικίες πλαστικά δεματικά (tire up), διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρι, ρολόγια και κινητά τηλέφωνα.

Μέχρις στιγμής, εξιχνιάστηκε μία επιπλέον ληστεία σε οικία στην Κυψέλη κατά την οποία οι δράστες, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσαν κοσμήματα.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 32χρονος έχει συλληφθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν για όμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής