Συνελήφθη 28χρονος στον Πύργο για υπόθεση ληστείας στην Κόρινθο

Ενας 28χρονος συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ο 28χρονος ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμα συνεργούς του, το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας, όπου την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας και αφαίρεσαν μια ηλεκτρονική συσκευή, ποσότητα πετρελαίου και τρόφιμα. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, από τη γυναίκα που την περιέθαλπε.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί προχθές το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και Δίκυκλης Αστυνόμευσης Κορινθίας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20 και 32 ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν την Πέμπτη στον Ανακριτή Κορίνθου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής