Σύλληψη 56χρονου για κλοπή ψαριών από ιχθυοκαλλιέργεια στη Φωκίδα

Στη σύλληψη ενός 56χρονου προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, για κλοπή ψαριών από ιχθυοκαλλιέργεια στην περιοχή του Πάνορμου Φωκίδας.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ενημερώθηκαν χθες το πρωί στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γαλαξιδίου για κλοπή ψαριών που βρισκόταν σε εξέλιξη, από σκάφος με πιθανόν δύο επιβαίνοντες εντός ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή Πάνορμου Φωκίδας.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισαν το σκάφος έμφορτο με τετρακόσια κιλά τσιπούρες χωρίς επιβαίνοντες, ενώ στελέχη Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας καταδίωξαν τους δράστες, χωρίς να καταφέρουν να τους συλλάβουν, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε ύποπτο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό όχημα να κινείται στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, όπου και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν τεμάχιο διχτυού, νιτσεράδες και έξι πλαστικές συσκευασίες με τριμμένο πάγο, ενώ συνελήφθη ο 56χρονος οδηγός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, η πλαστική λέμβος που χρησιμοποιήθηκε καθώς και τα δίχτυα είχαν κλαπεί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής