Συγκέντρωση για να παραμείνει ελεύθερη η στάθμευση στους σταθμούς του Μετρό (VIDEO)

Εξω από το περιφραγμένο χώρο του άλλοτε δωρεάν χώρου στάθμευσης στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας πραγματοποιούν κάτοικοί της Παιανίας, των Γλυκών Νερών, της Αγίας Παρασκευής και του Χαλανδρίου, οι οποίοι απαιτούν να παραμείνει ελεύθερη η στάθμευση στους σταθμούς.

PACIFIC-SUN

Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει πανό, φωνάζουν συνθήματα και παράλληλα προτρέπουν τους οδηγούς που φτάνουν στον χώρο να παραβλέψουν τις μπάρες που τοποθέτησε ιδιωτική εταιρεία και να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους.

Οι κάτοικοι τονίζουν ότι με την παραχώρηση των χώρων στάθμευσης έναντι εκμίσθωσης σε ιδιωτικές εταιρείες, θα αυξηθεί, το ήδη αυξημένο πρόβλημα στάθμευσης στις περιοχές αυτές, ενώ όσοι οδηγοί επιλέξουν να κάνουν χρήση του χώρου, θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι τιμές σύμφωνα τον τιμοκατάλογο που έχει αναρτηθεί έχουν ως εξής: η πρώτη ώρα θα κοστίζει 0, 50 ευρώ, η κάθε επόμενη ώρα 0,50 ευρώ και η μέγιστη ημερήσια χρέωση 6,00 ευρώ.

Ο τιμοκατάλογος του υπαίθριου χώρου στάθμευσης στο σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας / Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr
Ο κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο στάθμευσης / Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr
Το πρόβλημα στάθμευσης είναι ορατό / Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής